Volvo EX30 - Den perfekta leasingbilen för ditt företag

Välkommen till framtiden med nya Volvo EX30 - Volvos banbrytande SUV som inte bara levererar prestanda och stil utan också hållbarhet och teknisk innovation. Med fokus på skandinavisk design och avancerad teknologi är Volvo EX30 det ultimata valet för din nästa tjänstebil.

Skandinavisk design och hållbarhet

Nya Volvo EX30 kombinerar en genomtänkt skandinavisk design med avancerad teknik för att skapa en bil som inte bara är säker och hållbar utan också trevlig och bekväm att köra. Den stilfulla interiören är utformad med omsorgsfullt valda material såsom återvunnen denim, lin och ullblandningar i olika färger och texturer, vilket ger en känsla av lyx och hållbarhet, den ultimata leasingbilen helt enkelt.

Revolutionerande funktioner

En av de spännande funktionerna i Volvo EX30 är den innovativa soundbaren, en avlång högtalare som sträcker sig längs hela instrumentpanelen och ger en förstklassig ljudupplevelse oavsett var du sitter i bilen. Dessutom erbjuder Volvo EX30 en mängd smarta förvaringslösningar för att hålla din arbetsdag organiserad och effektiv.

Tekniska specifikationer

•   Upp till 476 km räckvidd på el för långväga resor utan bekymmer.

•   Snabbladdningstiden är imponerande kort, med endast 26 minuter för att nå 10–80 %.

•   Med en energiförbrukning på endast 17 kWh per 100 km, är Volvo EX30 både effektiv och                miljövänlig.

•   Upplev snabb acceleration med en imponerande 0–100 km/h på endast 5.3 sekunder.

Tre utrustningsnivåer

•   Core

•   Plus

•   Ultra

Volvo EX30 erbjuder tre olika utrustningsnivåer så att du kan skräddarsy din leasingbil efter dina behov och preferenser.

Med nya Volvo EX30 tar din bilkörning till en helt ny nivå av komfort, prestanda och hållbarhet. Kontakta oss idag för personlig service, transparent prissättning och konkurrenskraftiga priser och med optimerade leasingalternativ blir Volvo EX30 den ultimata företagsbilen. 

Låt oss hjälpa dig att maximera din företagsekonomi genom att effektivisera dina bilkostnader!