Upptäck den nya Ford Explorer EV med Samwest Leasing – Perfekt för företag och miljömedvetna förare

Den nya Ford Explorer EV, som lanseras nu är en banbrytande elbil som kombinerar Fords klassiska arv av en SUV med toppmodern teknologi, perfekt för företag som vill uppgradera sin företagsbil med en stark miljöprofil. Med Samwest Leasing kan du nu enkelt leasa denna innovativa SUV och ge ditt företag tillgång till ett fordon som erbjuder både hög prestanda och hållbarhet.


Stilren SUV och effektiv elbil

Den nya Ford Explorer elbil är en mellanstor, femsitsig SUV designad för den europeiska marknaden. Den har en sluten grill och aerodynamisk form som optimerar både energieffektivitet och räckvidd – perfekt för både stadskörning och längre affärsresor.

•   Robust SUV-design: Med en unik balans mellan elegans och styrka erbjuder Explorer en strömlinjeformad exteriör som ger ett sofistikerat intryck på vägen.

•   Komfortabel interiör: En rymlig, lyxig kaross med avancerad teknik, inklusive en 15-tums pekskärm och trådlös anslutning till både Apple CarPlay och Android Auto, gör den idealisk för företagare som behöver hålla sig uppkopplade under resan.


Hög Prestanda och snabb laddning

Ford Explorer EV har imponerande prestanda tack vare två olika drivlinor och batterialternativ. Med en räckvidd på upp till 60,2 mil (WLTP) och möjligheten att snabbladda upp till 80% på bara 25 minuter. Denna SUV erbjuder en oslagbar kombination av effektivitet och prestanda – perfekt för företag med många resor i tjänsten. 

•   Batterikapacitet och räckvidd:

Den bakhjulsdrivna versionen med 77 kWh-batteri har en räckvidd på upp till 60,2 mil enligt WLTP-standard. Den fyrhjulsdrivna versionen, med något större 79 kWh-batteri, har en räckvidd på 56,6 mil.

 

Säkerhet och miljömedvetenhet:

Den nya Ford Explorer EV sätter säkerheten i fokus med avancerade förarassistanssystem som inkluderar adaptiv farthållare, automatisk parkering, och en 360-graders kamera för smidig manövrering i trånga utrymmen. Bilen bidrar också till företagets miljöprofil genom att använda återvunnet material i interiören och innovativa energisnåla teknologier.


Leasa nya Ford Explorer av Samwest Leasing

Genom Samwest Leasing får ditt företag tillgång till förmånliga leasingavtal som ger dig flexibilitet och tillgång till moderna elbilar som Ford Explorer EV. Med låga driftkostnader, miljöfördelar och en kraftfull SUV-design blir denna elbil ett utmärkt val för företag som vill stärka sin miljöprofil och samtidigt ha ett fordon som möter alla praktiska behov. Via Samwest Leasing kan du få tillgång till Ford Explorer med eldrift med flexibla leasingavtal som passar ditt företags behov, oavsett om det handlar om långväga affärsresor eller miljömedvetna stadsresor.

Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss: 

·       Personlig service

·       Konkurrenskraftiga priser

·       Inga tillkommande uppläggnings- eller aviavgifter

·       Inga straffavgifter om du vill förtidslösa kontraktet för bilbyte

·       Vi kan hjälpa till med avyttring av inbytesbilar där det finns stora pengar att tjäna