Upptäck nya Volkswagen Golf - En ikon som leasing- och företagsbil!

Volkswagen Golf, den tidlösa ikonen som firar 50 år, är nu tillbaka med den senaste uppdateringen av den åttonde generationen. Den nya Golfen är inte bara en symbol för stil och innovation utan erbjuder också spännande möjligheter som företagsbil och leasingbil. Här är en djupdykning i vad den senaste versionen har att erbjuda som din nya tjänstebil.

 

En resa genom tiden

För över 50 år sedan rullade det första Golf-exemplaret av bandet i Wolfsburg. Med över 37 miljoner sålda bilar världen över har Golf etablerat sig som den mest framgångsrika europeiska bilen och den mest sålda Volkswagen-modellen någonsin. Golf har varit följeslagare för företag som tjänstebil och har alltid erbjudit prisvärd mobilitet med högsta tekniska standard.

 

Det senaste steget

Firandet av Golfens 50-årsjubileum markeras av den senaste uppdateringen av den åttonde generationen, lanserad 2020. Nya Golf kommer med en rad förbättringar som gör den perfekt som företagsbil:

 

•  Högeffektiv laddhybridteknik, PHEV

Med två laddhybrider, Golf eHybrid och Golf GTE, erbjuder den nya generationen en imponerande räckvidd på upp till 100 km på enbart el.

 

•  Innovativ Infotainment

En ny generation av infotainmentsystemet med en snabb processor, intuitiv manövrering och intelligent röstassistent. Dessutom integreras Chat GPT för en förbättrad användarupplevelse.

 

•  Designförändringar

Modifierad och uppdaterad front och bakparti, inklusive en belyst Volkswagen-logotyp på fronten för första gången. Detta ger Golf en modern, stilren och sofistikerad look.

 

Moderna funktioner och förbättringar

•  Chatbotten Chat GPT-integration

En nyhet för Golf är integrationen av Chat GPT, en chattbotten baserad på artificiell intelligens. Passagerare kan nu interagera med bilen och få tillgång till en ständigt växande databas med information.

 

•  Förbättrade Assistanssystem

Den nya Golfen gör manövreringen enklare med hjälp av nya assistanssystem. Park Assist Plus-funktionen utökas för att underlätta parkering, och den innovativa Park Assist Pro gör det möjligt att styra bilen in och ut ur parkeringsfickor med hjälp av en smartphone.

 

•  Drivlinor och Effektivitet

Den andra generationens laddhybriddrift levererar imponerande prestanda. Golf eHybrid och Golf GTE har en systemeffekt på 204 hk och 272 hk, vilket ger förbättrad effektivitet och upp till 100 km i ren eldrift. Dessutom introduceras högeffektiva mildhybridalternativ för de som inte har möjlighet att ladda hemma.

 

Kommande versioner av Golf

Förutom de nuvarande uppdateringarna kommer fler företagsvänliga modeller av Golf att introduceras under 2024. Golf GTI Clubsport, Golf R och Golf Sportscombi R med 4MOTION fyrhjulsdrift kommer att ge ytterligare valmöjligheter.

 

Inför ditt val

Efter 50 år förblir Volkswagen Golf en symbol för innovation och stil. Den senaste uppdateringen tar Golf in i framtiden. Med optimerade och individuellt anpassade leasingalternativ blir den en perfekt partner för företagare som söker komfort, effektivitet och prestanda på vägarna.

 

Kontakta oss idag - Låt oss hjälpa dig att slimma dina kostnader

Ring oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera bilinnehavet. Vi är redo att bli din partner för att hantera din företagsbil på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Med vår omfattande kompetens inom fordonsförvaltning och finansiell kalkylering kan vi skapa lösningar som passar dina unika behov och utmaningar. Vårt mål är att snabbt identifiera besparingsmöjligheter och att utveckla långsiktiga strategier för att minska dina bilkostnader. Vi ser till att varje investerad krona används på ett klokt sätt för att maximera din lönsamhet. Kontakta oss idag så börjar vi arbeta tillsammans för att slimma dina bilkostnader och maximera företagets ekonomi. Hos oss är din framgång vår prioritet.

 

Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss:

·     Personlig service – Vi svarar när du mejlar och ringer

·     Inga uppläggnings- eller aviavgifter – Transparent prissättning

·     Inga straffavgifter för förtidslösning av kontraktet för bilbyte – Full flexibilitet

·     Avyttring av inbytesbilar med lönsamma resultat – Vi maximerar ditt inbytespris

·     Konkurrenskraftiga priser – Ditt leasingavtal grundar sig på våra stora inköpsvolymer