Upptäck nya Ford Custom – Snart även som Elbil!

Välkommen till framtiden Europas mest sålda skåpbil - nu ännu bättre och mer innovativ än någonsin tidigare. Vi presenterar nya Ford Custom, en skåpbil som inte bara bygger på sin robusta och pålitliga historia, utan som också är redo att forma framtidens transportlösningar. Numera kan du välja mellan en traditionell dieseldriven skåpbil eller en modern helelektrisk variant till din nya leasing- eller företagsbil.

Nya Custom är inte bara en skåpbil - det är din mobila arbetsplats. Genom att integrera nästa generations anslutningsmöjligheter, öppnar vi upp en helt ny värld av produktivitet och effektivitet. Med smarta designfunktioner kan du nu använda din skåpbil som ett mobilt kontor. Oavsett om det är att hålla koll på scheman, kommunicera med teamet eller organisera dina projekt, så ger nya Custom dig den tekniska infrastrukturen du behöver för att göra ditt arbete var du än befinner dig, en perfekt leasingbil

Vi förstår att olika företag har olika behov för sina leasing- och företagsbilar. Därför erbjuder nya Custom en imponerande mångsidighet när det gäller drivlinor. Välj mellan traditionella dieseldrivna alternativ som levererar de legendariska egenskaperna du förväntar dig från en Custom, eller ta steget in i framtidens transport med vår helelektriska variant. Genom att välja eldrift kan du inte bara dra nytta av den ökade effektiviteten och den imponerande körupplevelsen, utan också bidra till en mer hållbar framtid genom noll utsläpp under körning.

Spännande nyheter väntar på dig. Nya Custom är redo att revolutionera ditt företags transportbehov. Oavsett om du behöver en pålitlig partner för att hantera tuffa arbetsuppgifter eller om du vill ta ditt företag in i den elektrifierade framtiden, är nya Custom svaret.

Vänta inte, förbeställ din Nya Custom redan idag och säkerställ att du är en av de första att dra nytta av detta banbrytande fordon. Produktionen börjar under andra halvåret 2023, men möjligheten att förbeställa redan nu, E-Custom planeras bli beställningsbar senare under 2023.

Kontakta oss för leasingförslag och leveranstider.


Europas mest sålda skåpbil enligt S&P Global New Registrations data för 2021