Opel Combo-e Business– Den perfekta transportbilen som möter kraven på den kommande miljözonen i Stockholms innerstad

Opel Combo-e Business L1 är en optimal lösning för företag som söker en pålitlig, miljövänlig och kostnadseffektiv transportbil. Med en elektrisk motor på 136 hästkrafter och ett 50 kWh-batteri har Opel Combo-e en räckvidd på upp till 275 km enligt WLTP. Detta gör den till en idealisk bil för företag som behöver en smidig transportbil för stadsleveranser och kortare regionala körningar.

 

Miljövänlig och anpassad för framtidens regler

Från 2025 kommer en ny miljözon att införas i Stockholms innerstad, det gäller de mest centrala delarna av staden. Detta innebär att endast utsläppsfria fordon, elbilar, får köra i zonen. För företag som bedriver verksamhet i Stockholms innerstad är det därför nödvändigt att se över sin fordonsflotta för att möta de nya miljökraven. Opel Combo-e Business L1 är helt elektrisk och kommer vara fullt kompatibel med dessa kommande regler. Att leasa en eldriven transportbil redan nu innebär att företaget ligger steget före och är väl förberett på införandet av miljözon 3

 

Fördelar med Opel Combo-e som företagsbil

Elmotor och låg driftkostnad:

Opel Combo-e drivs av ett batteri på 50 kWh, vilket ger en räckvidd på upp till 275 km. Detta innebär att man kan minska sina driftskostnader avsevärt. El är betydligt billigare än bensin och diesel, och underhållskostnaderna för elbilar är generellt sett lägre än traditionella förbränningsmotorer.

 

Skattefördelar och miljöbonus:

Vid leasing av elbilar som Opel Combo-e kan företag utnyttja flera ekonomiska fördelar. Genom att köra en elbil får du rätt till lägre förmånsvärden och en miljöbonus på 50 000 kr från staten fram till 1/1–2025. Med miljöbonusen kan ditt företag sänka leasingkostnaden.

 

Perfekt storlek och lastutrymme:

Opel Combo-e Business L1 erbjuder ett generöst lastutrymme på upp till 3,8 m³. Detta gör den till ett utmärkt val för transport av varor, paket och annan företagsutrustning. Dess kompakta storlek gör den också enkel att köra och parkera vid stadskörning vilket är viktigt för företag som har kunder i innerstan.

 

Snabbladdning och flexibilitet:

Med stöd för snabbladdning kan Opel Combo-e laddas upp till 80% på cirka 30 minuter med en 100 kW snabbladdare. Detta är en stor fördel som minimerar stilleståndstiden. I takt med att infrastrukturen för laddstationer växer blir det allt enklare att hålla fordonet laddat och redo för dagens arbete om du inte kan ladda hemma.

 

Leasing av transportbilar via Samwest Leasing är ett smart val för företag som vill ha en kostnadseffektiv och flexibel lösning. Med fördelaktig månadskostnad, anpassad utrustning för optimering och en tydlig leasingkalkyl får du en transportbil som är perfekt anpassad för din verksamhet. Välj Samwest Leasing och upptäck hur enkelt och lönsamt det kan vara att leasa en transportbil. Att välja rätt transportbil för ditt företag är en viktig investering som kan påverka din verksamhets effektivitet och lönsamhet. Vi erbjuder skräddarsydda lösningar för leasing av transportbilar, vilket gör det enkelt att anpassa fordonet efter dina specifika behov. Med en bred portfölj ser vi till att du får en transportbil som inte bara möter dina krav utan också hjälper dig att spara pengar.