Nya VW Tiguan med SamWest Leasing!

Letar du efter den perfekta tjänstebilen för ditt företag? Då har vi spännande nyheter för dig! Nästa år är det premiär för den tredje generationens VW Tiguan, och den är fullmatad med uppgraderingar som kommer att göra din körupplevelse bättre än någonsin tidigare.


Nya VW Tiguan: Bättre än någonsin

Dags för ny företagsbil? Den nya VW Tiguan har fått en rejäl makeover som kommer att imponera på dig och dina kollegor. Från den moderna designen till de avancerade tekniska funktionerna tar bilen ett stort kliv framåt.


Laddhybrid med imponerande räckvidd

För dig som värdesätter ett lågt förmånsvärde och miljövänligare körglädje erbjuder Tiguan två eHybrid-versioner med 272 eller 204 hästkrafter i kombinerad systemeffekt. Dess imponerande elektriska räckvidd på upp till 100 kilometer, tack vare det större batteriet på 19,7 kWh, kommer att hjälpa dig att spara bränsle och minska din miljöpåverkan.


Elegans och komfort

Tiguan har inte bara förbättrats under huven, utan också på insidan. Interiören är nu ännu lyxigare med högkvalitativa material och exklusiva detaljer. Den stora pekskärmen på antingen 12,9 tum eller tillval på 15,0 tum tar komfort och användbarhet till en ny nivå. Dessutom har VW lyssnat på sina kunder och återinfört fysiska knappar för en enklare och smidigare användning.


Mångsidighet och utrymme

Tiguan erbjuder inte bara en högklassig upplevelse utan också praktiskt utrymme. Bagageutrymmet har utökats till 652 liter, vilket gör det enkelt att packa för affärsresor och arbetsprojekt. Du kan också välja upp till 20-tumsfälgar för en ännu mer imponerande look.


Olika modeller att välja mellan

Tiguan kommer att finnas i fyra olika utföranden: Tiguan, Life, Elegance och R-Line. Det finns något för alla smaker och behov. Och om du är ute efter något extra sportigt, finns det rykten om en Tiguan R-version med fyrhjulsdrift och 320 hk.


En bil som sätter miljön främst

Med den ökande medvetenheten om miljön är det viktigt att notera att VW inte kommer att erbjuda någon dieselmodell till Tiguan, istället satsar VW på laddbara alternativ för en mer hållbar framtid.


Optimal finansiering med SamWest Leasing

Samwest Leasing kan ge dig de mest optimala finansieringslösningarna, från inköp till avyttring, med personlig service i världsklass. Vi är här för att göra din upplevelse med din nya VW Tiguan så smidig och förmånlig som möjligt.


Vänta inte för länge

Eftersom leveranserna av den nya Tiguan börjar i början av nästa år, är det hög tid att hålla ögonen öppna för prisinformation och förhandsbokningar. Denna bil kommer att vara en succé, och du vill inte missa chansen att köra den.


6 snabba med nya VW Tiguan:

•   Ny generation VW Tiguan med förbättrad design och teknik.

•   Laddhybridalternativ med imponerande elektrisk räckvidd.

•   Lyxigare inredning med stora pekskärmar och återvändande av fysiska knappar.

•   Praktiskt bagageutrymme och mångsidiga modeller att välja mellan.

•   Hållbarhet i fokus med bortfall av dieselalternativ.

•   Optimal finansiering och personlig service från SamWest Leasing.


Låt inte den här fantastiska möjligheten att köra den nya VW Tiguan glida förbi dig. Håll dig  uppdaterad med oss om priser och bokningsmöjligheter för att säkra din plats bakom ratten på denna imponerande tjänstebil. VW Tiguan – för företagare som kräver det bästa!


Kontakta oss idag - Låt oss hjälpa dig att slimma dina kostnader

Ring oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera bilinnehavet. Vi är redo att bli din partner för att hantera din företagsbil på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Med vår omfattande kompetens inom fordonsförvaltning och finansiell kalkylering kan vi skapa lösningar som passar dina unika behov och utmaningar. Vårt mål är att snabbt identifiera besparingsmöjligheter och att utveckla långsiktiga strategier för att minska dina bilkostnader. Vi ser till att varje investerad krona används på ett klokt sätt för att maximera din lönsamhet. Kontakta oss idag så börjar vi arbeta tillsammans för att slimma dina bilkostnader och maximera företagets ekonomi. Hos oss är din framgång vår prioritet.


Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss: 

·     Personlig service – Vi svarar när du mejlar och ringer

·     Inga uppläggnings- eller aviavgifter – Transparent prissättning

·     Inga straffavgifter för förtidslösning av kontraktet för bilbyte – Full flexibilitet

·     Avyttring av inbytesbilar med lönsamma resultat – Vi maximerar ditt inbytespris

·     Konkurrenskraftiga priser – Ditt leasingavtal grundar sig på våra stora inköpsvolymer