Nya Ford Transit Custom - Funktioner och fördelar för din verksamhet

Välkommen till Ford Transit Custom, där innovation och prestanda möts för att ta din företagsmobilitet till nya höjder. Vi erbjuder skräddarsydda leasingalternativ för att passa dina behov och ge dig tillgång till den senaste tekniken utan att binda upp ditt kapital.


El, Plug-in Hybrid och EcoBlue diesel, skräddarsydd körupplevelse med Ford Transit Custom

Utforska den nya eran av företagsmobilitet med Ford Transit Custom och upptäck tre kraftfulla drivsystem som är skräddarsydda för att möta dina specifika behov. Vi erbjuder flexibla leasingalternativ för att ge dig tillgång till den senaste teknologin utan att kompromissa med prestanda eller hållbarhet.

  • Ford Transit Custom EL, helt elektrisk körning

Upp till 327 km1 elektrisk räckvidd

Njut av långdistansresor utan att kompromissa med miljön. Transit Custom EL ger dig en imponerande elektrisk räckvidd på upp till 327 km1, vilket gör den perfekt för både stadskörning och längre resor.

Varianter med 136 hk och 217 hk

Välj den kraftnivå som passar dina körmönster. Transit Custom EL finns i varianter med 136 hk och 217 hk, vilket ger dig flexibilitet och prestanda i harmoni.

125 kW DC snabbladdning

Spara tid och håll din verksamhet igång med 125 kW DC snabbladdning. Få en pålitlig och snabb laddupplevelse när du behöver det som mest.

Upp till 2 ton max dragvikt

Trots sin elektriska kraft kompromissar Transit Custom EL inte med dragkapaciteten. Dra upp till 2 ton med lätthet och flexibilitet.

Pro-Power Onboard

Transit Custom EL är utrustad med Pro-Power Onboard, vilket ger dig möjlighet att använda fordonet som en strömkälla för dina verktyg och utrustning.

  • Ford Transit Custom Plug-in Hybrid, effektiv kombination av bensin och elektricitet

2.5 liters bensinmotor

Upplev kraften hos en 2.5 liters bensinmotor, designad för att ge dig prestanda och effektivitet i varje körning.

11.8 kWh laddbart hybridbatteri

Dra nytta av den laddbara hybridteknologin och få upp till 57 km helt elektrisk räckvidd. Perfekt för korta resor och innerstadsarbete.

32g CO2/km

Minska din koldioxidpåverkan och kör miljövänligt med endast 32g CO2/km.

Upp till 2 ton max dragvikt

Precis som de andra varianterna i Transit Custom-serien kan Plug-in Hybrid dra upp till 2 ton, vilket ger dig flexibilitet för olika arbetsbehov.

Pro-Power Onboard

Som en del av Ford Transit Customs innovativa funktioner är Pro-Power Onboard också tillgängligt i Plug-in Hybrid-modellen.

  • Ford Transit Custom EcoBlue diesel, kombinera kraft och effektivitet

2.0 liter dieselmotor

Upplev den pålitliga kraften hos en 2.0 liters dieselmotor som ger dig imponerande prestanda och bränsleeffektivitet.

136 & 150 hk manuella växellådor, 136 och 170 hk automatiska växellådor

Välj den växellåda och effektnivå som passar din körstil och arbetsbehov.

Upp till 2,5 ton max dragvikt

Med en imponerande dragkapacitet på upp till 2,5 ton är EcoBlue Diesel redo för olika lastutmaningar.

Fyrhjulsdrift (endast automat)

För ökad kontroll och prestanda kan EcoBlue Diesel väljas med fyrhjulsdrift (endast automatväxellåda).


Därför ska du leasa Ford Transit Custom

Optimal produktivitet

Ford Transit Custom är utformad för att optimera din arbetsdag. Genom att leasa får du tillgång till dess smarta funktioner och flexibla utrymmen, vilket hjälper dig att maximera produktiviteten och effektiviteten.

Kostnadseffektivitet

Våra leasingalternativ ger dig en månadskostnad, vilket ger dig full kontroll över dina transportkostnader. Inga överraskningar, bara en smidig och förutsägbar ekonomi.

Fordonsinnovation

Genom att leasa får du möjlighet att regelbundet uppgradera din fordonsflotta till de senaste modellerna och teknologierna. Du kan förtidslösa avtalet utan straffavgifter om du vill byta bil under avtalstiden. Håll din verksamhet konkurrenskraftig och modern.

Ford Transit Custom Funktioner

Ford Transit Custom med funktioner som funktioner som hjälper dig och driver din verksamhet framåt:

Avancerad Ford Co-Pilot360 gör färden trygg med automatiserade nödbromssystem och filhållningsassistans.

Flexibla Lastutrymmen Anpassa din Transit Custom efter dina behov med mångsidiga och innovativa förvaringslösningar.

Effektiva Drivsystem Välj mellan EcoBlue-diesel och Plug-in Hybrid för att maximera bränsleeffektiviteten och minska din påverkan på miljön.

Enkel Leasingprocess

Att leasa en Ford Transit Custom är enkelt. Kontakta oss för att få en skräddarsydd offert som passar dina behov och budget.

Investera i din verksamhets framtid med Ford Transit Custom leasing - där stil och funktion möts för att göra varje arbetsdag smidigare och mer effektiv. Kontakta oss idag för att påbörja resan mot en smartare och mer lönsam fordonsflotta.