Helt nya Ford Transit Connect - Den ultimata lösningen för din nästa transportbil

Behöver du en pålitlig transportbil med utökad lastkapacitet och avancerad teknik? Då är den helt nya Ford Transit Connect svaret på dina behov. Med sina nyheter som laddhybridteknik, PHEV, intelligenta fyrhjulsdriftsalternativ och avancerade förarassistanssystem tar Ford Transit Connect den moderna transportbilen till en helt ny nivå.

Miljövänlig prestanda med laddhybridteknik, PHEV

Transit Connect är inte bara kraftfull och mångsidig, den är också miljövänlig. Den nya laddhybridtekniken ger dig en generös elektrisk räckvidd på upp till 110 kilometer, vilket gör den perfekt för stadskörning och kortare resor. Dessutom kan du ladda den snabbt och enkelt via växel- (AC) och likström (DC), vilket ger dig maximal flexibilitet och bekvämlighet.

Optimerad lastkapacitet och ökad volym

Med Transit Connect får du inte bara en pålitlig arbetspartner, du får också förbättrad lastkapacitet och ökad lastvolym. Med upp till 3,7 kubikmeter lastutrymme och en maximal nyttolast på 820 kilogram kan du transportera allt du behöver för att driva din verksamhet effektivt och smidigt.

Avancerad teknik för en premiumupplevelse

Njut av en förstklassig körupplevelse med den avancerade tekniken i Ford Transit Connect. Det 10-tums digitala instrumentklustret ger dig all information du behöver på en översiktlig och lättläst display. Dessutom har du tillgång till trådlös Apple CarPlay och Android Auto-spegling, vilket gör att du kan ansluta din smartphone och få åtkomst till dina favoritappar och funktioner direkt från pekskärmen.

Säkerhet i fokus med avancerade förarassistanssystem

Med Transit Connect behöver du inte kompromissa när det gäller säkerhet. Avancerade förarassistanssystem som Pre-Collision Assist med automatisk nödbromsning och Blind Spot Information System håller dig och dina passagerare säkra på vägen genom att varna dig för potentiella faror och hjälpa dig att undvika kollisioner.

Erbjudanden för alla behov

Oavsett om du letar efter en leasingbil till din företagsflotta, en pålitlig företagsbil för dina jobb eller en rymlig skåpbil för att transportera dina varor, har Ford Transit Connect det du behöver för din nästa leasingbil. Med olika modellalternativ, inklusive Trend och Limited, kan du välja den som passar bäst för dina specifika behov och din budget.

Ta kontroll över din verksamhet och maximera produktiviteten med den helt nya Ford Transit Connect. Med sin kombination av prestanda, miljövänlighet och avancerad teknik är den det perfekta valet för alla dina transportbehov.

Kontakta oss på SamWest Leasing idag för personlig service, transparent prissättning och konkurrenskraftiga priser och med optimerade leasingalternativ blir Ford Transit Connect den ultimata företagsbilen. Låt oss hjälpa dig att maximera din företagsekonomi genom att effektivisera dina bilkostnader!

Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss

 

·     Personlig service – Vi svarar när du mejlar och ringer

·     Inga uppläggnings- eller aviavgifter – Transparent prissättning

·     Inga straffavgifter för förtidslösning av kontraktet för bilbyte – Full flexibilitet

·     Avyttring av inbytesbilar med lönsamma resultat – Vi maximerar ditt inbytespris

·     Konkurrenskraftiga priser – Ditt leasingavtal grundar sig på våra stora inköpsvolymer