Bevisat: Elbilar ger dig lycka på vägen!

Forskning vid Handelshögskolan i Stockholm under ledning av professor Micael Dahlén visar tydliga bevis: att köra elbil ökar ditt välbefinnande och lyckokänsla. Bortom den smidiga och tysta framfarten, upplever elbilsförare en positiv känsla av att göra något gott för miljön och samhället.

Enligt Micael Dahlén är den lyckoförbättring man erfar genom att köra elbil inte begränsad till själva körupplevelsen. Den sträcker sig till att man generellt mår bättre och agerar mer positivt i andra situationer i livet. Hans forskning, baserad på omfattande studier och intervjuer med trafikanter, understryker den positiva kopplingen mellan elbilskörning och lycka.

I en intervju med Sveriges Radio betonar professorn vikten av att se fram emot framtiden och möjligheten att köra elbil, även för dem som ännu inte har upplevt den glädjen. Att ha något att se fram emot är, enligt honom, ett viktigt lyckotips.

Framtiden är elektrisk och fylld med lycka på vägen! Upplev glädjen med elbilskörning idag och se fram emot en grönare och mer positiv framtid!