Bekanta dig med nya Ford Explorer EV

Upptäck den revolutionerande Ford Explorer EV - Din ultimata reskamrat för en grönare framtid!

Se filmen om nya Ford Explorer EV här, OBS! Engelsk version

Nu är framtiden här med Ford Explorer EV, den elektriska SUV:n som tar körupplevelsen till helt nya höjder. Utforska världen med ren energi och njut av att köra utan utsläpp, samtidigt som du upplever den legendariska Explorer-komforten och prestandan. Vare sig du är på äventyr med familjen eller på väg till jobbet, så ger Ford Explorer EV dig en sällsynt känsla av kraft och teknik.

Upptäck Nya Möjligheter: Med en räckvidd som får dig att glömma tanken på räckviddsångest, ger Ford Explorer EV dig friheten att utforska världen utan att oroa dig för att behöva ladda ofta. Dess avancerade batteriteknologi ger dig en imponerande räckvidd, så att du kan ta dig längre än någonsin tidigare. Njut av att upptäcka nya platser och avstånd som du aldrig trodde var möjliga med en elbil.

Framtidsinriktad Teknik: Explorer EV är inte bara en elektrisk SUV, det är en smart SUV. Med Ford Co-Pilot360™ teknik får du en rad avancerade säkerhetsfunktioner som hjälper dig att hålla dig trygg och säker på vägen. Från automatiserad nödbromsning och filhållningsassistans till adaptiv farthållare - Ford Explorer EV ger dig totalt förtroende bakom ratten.

Lyxigt Utformad Interiör: Stig in i en värld av lyx och komfort med Ford Explorer EV:s förstklassiga interiör. Den generösa kupén rymmer upp till sju passagerare och erbjuder rymligt utrymme för bagage. Med premiummaterial och innovativ design skapar Ford Explorer EV en avkopplande atmosfär för alla resenärer, oavsett om det är korta äventyr i staden eller långa vägutflykter.

Miljövänlig Prestanda: Upptäck en ny dimension av prestanda med Ford Explorer EV:s elektriska drivlina. Med omedelbar respons och en tyst, mjuk körning ger denna elbil en behaglig körupplevelse utan några avgasutsläpp. Njut av kraften och accelerationen som bara en elektrisk SUV kan leverera och känn dig stolt över att du bidrar till en grönare framtid.

Skapa Din Dröm-SUV: Med ett brett utbud av tillval och anpassningsmöjligheter kan du skapa din dröm-SUV med Ford Explorer EV. Välj mellan olika färger, interiörer och teknikpaket för att få exakt den bil som passar din livsstil och personlighet. Ge dig själv den ultimata körupplevelsen genom att skapa en Ford Explorer EV som är unik för just dig.

Upplev framtiden med Ford Explorer EV och ta steget mot en grönare och mer hållbar resa. Utforska världen utan kompromisser och njut av den bästa körupplevelsen som en elektrisk SUV kan erbjuda. Välkommen till en ny era av äventyr och körning med Ford Explorer EV - din perfekta reskamrat för en grönare framtid!