Cadillac Lyriq, amerikansk lyx – Din nästa leasingbil

Cadillac Lyriq markerar märkets entré i elbilsvärlden och bygger på General Motors nya elbilsplattform och batterisystem Ultium. I Sverige erbjuds den i en fyrhjulsdriven version med dubbla elmotorer och kraftfulla 528 hästkrafter, drivna av ett imponerande 102 kWh-batteri som ger Lyriq en beräknad räckvidd på upp till 53 mil WLTP. Denna elbil är inte bara en symbol för innovation och prestanda, utan den är också anpassad för minimal förbrukning även under den kalla årstiden tack vare avancerade värmepumpsystem som effektivt utnyttjar batteriets och drivlinans värme.

Med en imponerande längd på 5 meter och en hjulbas på över tre meter lovar Lyriq generösa innerutrymmen, med ett bagageutrymme på 793 liter och en dragkapacitet på 1,6 ton. Interiören bär på Cadillacs kännetecken av lyx med finesser som högtalare i nackstöden, en del av det 19 högtalare starka ljudsystemet från AKB.

Cadillac Lyriq är inte bara en elektrisk SUV, den representerar en ny era av lyx och teknologi. Med en design som skär genom luften och imponerar med sin skönhet och precision är LYRIQ inte bara en bil, utan förmodligen en nyfödd ikon. Dess vertikala LED-bakljus och panoramatak visar på banbrytande innovation och design i perfekt harmoni.

Interiören i Lyriq är en fusion av elegans och teknologi. En 33-tums skärm tar ”center stage” med en fantastisk 9K-upplösning och en värld av infotainment. Avancerade förarassistanssystem och Google Automotive Services gör det möjligt att koppla av och färdas säkerhet, bilens avancerade kamerafunktioner och förarassistanssystem håller dig trygg och uppmärksam på vägen.

Cadillac Lyriq är inte bara en bil, det är en upplevelse – en fusion av prestanda, lyx och innovation. I och med lanseringen får vi en ny standard för tjänstebilar och leasingbilar som omdefinierar vad det innebär att köra med stil och ansvar. Välkommen till framtiden med Cadillac Lyriq.

Kontakta oss på SamWest Leasing idag för personlig service, transparent prissättning och konkurrenskraftiga priser och med optimerade leasingalternativ blir Cadillac Lyriq den ultimata företagsbilen. Låt oss hjälpa dig att maximera din företagsekonomi genom att effektivisera dina bilkostnader för din nästa leasingbil!


Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss 

·     Personlig service – Vi svarar när du mejlar och ringer

·     Inga uppläggnings- eller aviavgifter – Transparent prissättning

·     Inga straffavgifter för förtidslösning av kontraktet för bilbyte – Full flexibilitet

·     Avyttring av inbytesbilar med lönsamma resultat – Vi maximerar ditt inbytespris

·     Konkurrenskraftiga priser – Ditt leasingavtal grundar sig på våra stora inköpsvolymer