Helt eldrivna Nissan Townstar Skåp - Din nya leasingbil till företaget!

Nissan erbjuder den senaste innovationen inom transportbilar med den helt eldrivna Nissan Townstar. Med avancerade säkerhetsfunktioner och sömlös teknik för förarassistans sätter Townstar nya standarder för bekvämlighet och säkerhet i företagsflottan.

Nissan garantier

Nissan erbjuder en omfattande nybilsgaranti på 5 år / 160 000 km och en imponerande batterigaranti på 8 år / 160 000 km för våra helt eldrivna Townstar-modeller. Det innebär långsiktig trygghet för din verksamhet.

Avancerad säkerhet

Med Nissan Intelligent Mobility-teknologi och avancerade säkerhetssystem blir din säkerhet prioriterad. Från intelligent autobroms till dödvinkelvarnare och adaptiv farthållare, Nissan Townstar håller dig och ditt företag skyddat på vägen.

Assisterad körning

Nissan Townstar är utrustad med avancerad förarassistans som ProPILOT Assist, vilket ger dig en smidigare körupplevelse. Planera din rutt, hitta närmaste laddstation och styr din Nissan från din smartphone med NissanConnect Services-appen.

Fjärrstyrning och schemaläggning

Med NissanConnect Services kan du fjärrstyra och schemalägga funktioner som klimatanläggning, vilket ger dig maximal komfort och bekvämlighet varje gång du går in i din Nissan Townstar.

Miljövänlig och ekonomisk

Genom att välja Nissan Townstar bidrar du till en grönare framtid samtidigt som du sparar på driftskostnader med vår helt eldrivna teknologi.

Låt Nissan Townstar ta din verksamhet till nästa nivå med sin imponerande prestanda, avancerade säkerhetsfunktioner och sömlösa teknik för förarassistans.

Kontakta oss idag - Låt oss hjälpa dig att slimma dina kostnader

Ring oss idag för mer information om våra tjänster och hur vi kan hjälpa dig att optimera bilinnehavet. Vi är redo att bli din partner för att hantera din företagsbil på ett effektivt och kostnadseffektivt sätt. Med vår omfattande kompetens inom fordonsförvaltning och finansiell kalkylering kan vi skapa lösningar som passar dina unika behov och utmaningar. Vårt mål är att snabbt identifiera besparingsmöjligheter och att utveckla långsiktiga strategier för att minska dina bilkostnader. Vi ser till att varje investerad krona används på ett klokt sätt för att maximera din lönsamhet. Kontakta oss idag så börjar vi arbeta tillsammans för att slimma dina bilkostnader och maximera företagets ekonomi. Hos oss är din framgång vår prioritet.

 

Vi vill särskilt framhålla nedanstående fördelar med att samarbeta med oss:

·     Personlig service – Vi svarar när du mejlar och ringer

·     Inga uppläggnings- eller aviavgifter – Transparent prissättning

·     Inga straffavgifter för förtidslösning av kontraktet för bilbyte – Full flexibilitet

·     Avyttring av inbytesbilar med lönsamma resultat – Vi maximerar ditt inbytespris

·     Konkurrenskraftiga priser – Ditt leasingavtal grundar sig på våra stora inköpsvolymer